Skip to content

ZONDAG 26 MEI 2024

Bergen op Zoom | Grote Markt | 17:00 - 18:30

Aangeboden door:

Gratis toegankelijk!

Op zondag 26 mei pakken we flink uit met jazz- en funkgrootheid en 11-voudig Grammy Award-winnaar Philip Lassiter. En dat we er enorm trots op zijn dit veelzijdige talent te mogen horen tijdens de 48e editie van Bruynzeel Keukens JazzBoZ, dát is zeker!

Sectieleider, arrangeur, songwriter, hoofdtrompettist voor Prince: hij kan het allemaal. Twee decennia heeft hij zich laten inspireren door een mix van gospel, soul, R&B, funk, jazz en salsa en heeft daardoor een breed scala aan bijdragen geleverd en een significante impact gehad in de muziekindustrie.

Zijn carrière kent diverse hoogtepunten, zoals het produceren en arrangeren van diverse projecten welke de prestigieuze Grammy Awards hebben gewonnen, in samenwerking met Fred Hammond en Kirk Franklin.

Andere samenwerkingen met muzikanten en producers Bernard Wright, Bobby Sparks, Keith Anderson en Tommy Sims zijn nog maar het tipje van de ijsberg: Ariana Grande, Timbaland, Kelly Rowland, Queen Latifa, The Isley Brothers en My Morning Jacket is een greep uit een lange lijst van topartiesten waar hij zijn muzikale stempel op heeft gedrukt. Als het muzikale brein achter de funkgroep Philthy, wordt Lassiter gevierd om zijn veelzijdige talent en bijdragen aan de muziekwereld.

Dat wij uitkijken naar zijn komst moge duidelijk zijn, en we roepen iedereen op naar deze topper te komen luisteren (en vooral niet stil te blijven zitten)! Philip Lassiter zal op zondag 26 mei van 17:00-18:30 uur de Grote Markt wegblazen, mis het niet!

Luister op Spotify
Luister op Apple Music

JazzBoZ

Uitkijken naar Bruynzeel keukens JazzBoZ 2024? Houd ons programma in de gaten!

Locaties

De optredens vinden plaats op alle denkbare binnen- en buitenpodia in de historische Bergse binnenstad.

Vrijwilligers

Lijkt het jou leuk om mee te helpen tijdens ons festival? Enthousiaste vrijwilligers zijn altijd welkom.

Word jij vriend van Bruynzeel keukens JazzBoZ?

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons jazzfestival.

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.