Skip to content

Jazz in de achtertuin

Zaterdag 29 mei - vanaf 18:00
in uw achtertuin?

Een jazzconcert in jouw achtertuin..?

Ja, je leest het goed. Dit kan zomaar werkelijkheid worden in het weekend van JazzBoZ (28-30 mei)! We verloten namelijk 8 jazzconcertjes in de achtertuinen van mensen. Wij regelen een jazzband, een hapje, een drankje en een schemerlamp. En jij? Jij mag genieten van dit unieke spektakel!

Hoe je kans maakt op één van de acht achtertuinconcertjes? Door een vrijwillige bijdrage te leveren aan ons festival. Dat mag al vanaf 5 euro, maar met meer zijn we natúúrlijk altijd blij! Zo kunnen we met z’n allen JazzBoZ in leven houden. Doneren kan door een mailtje te sturen naar info@jazzboz.nl met daarin het bedrag dat je wilt doneren. Wij sturen je dan een betaalverzoekje en hebben jouw gegevens. Alle namen gaan in de hoge hoed (of de kelk van de sous, hoe je het noemen wilt…) en we trekken vervolgens 8 gelukkigen hieruit.

PS: ben je al Vriend van JazzBoZ of lid van de Club van 100? Dan ding je automatisch mee!

PPS: Liever lekker snel betalen via een Tikkie? Dan kan ook! Gebruik deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/… Laat in dat geval even je naam achter in de comments van ons Facebookbericht zodat we weten dat je gedoneerd hebt.