Skip to content

Zaterdag | Schrobbelèr Jazz en Route

Sabine zingt

't Geheim van Bergen | 18:00

Sinds 2018 zingt mezzosopraan Sabine van der Zwan met haar brede repertoire de sterren van de hemel, in de stijl van easy listening smooth jazz, love rock, disco en dance. Tijdens Schrobbelèr Jazz en Route laat ze zich inspireren door Diana Krall, Shirley Bassey, Nina Simone, Ella Fitzgerald, Melody Gardot en Caro Emerald.

Lemon Brass

De Saeck | 20:30

Lemon brass is een groep muzikanten van verschillende leeftijden uit de omgeving Halsteren. Ze worden geïnspireerd door de muziek van Lucky Chops en The Soul Rebels en gieten een Lemon Brass- sausje over pop, dance en hiphop nummers zodat je denkt: dat is F*CKING VET MAN! 

En speciaal voor het festival hebben ze een surprise-act voor je in petto.

Folk 'n Jazz

Het Groene paard | 21:00

Een verrassende mix, Folk met een Twist of Jazz. Het combo speelt voornamelijk eigen werk, waarin stijlen zoals  folk, bossa en jazz,  als het ware samensmelten. Het resultaat is bij vlagen hypnotiserend.

GetBrassed!

Don Camillo | 22:00

Snoeiharde brass pur sang en subtiel op het juiste moment. GetBrassed! laat zich het best omschrijven met de term POWERBRASS. Ze laten zich inspireren door bands als YoungBlood Brass Band, The Soul Rebels en Brooklyn’s underground brassband circuit.

De band legt de nadruk op een gebalanceerd repertoire wat zowel bij een jong- als midlife crisis publiek in de smaak valt. Hun nummers worden geselecteerd op eigenschappen zoals dansbaar, ruw, bekend en hardcore brass.

The Bluesshufflers

Café Die Twee | 22:00

Een no-nonsense bluesband: straight to the point! Dit trio speelt diep doorleefde blues ballads, en zoals ze het zelf zeggen: “A lot of bottleneck resonator guitars, stompbox cigar boxes and new songs.” Ze spelen veel eigen werk met een rouwe, edgy kant waar je gegarandeerd kippenvel van krijgt.

Sharp Dressed Band

De Pondarosa | 21:00

De begintijd wijkt af van het programmaboekje

Deze 12-koppige band is ooit ontstaan uit de dweilband “Effe Uitbloaze” uit Lepelstraat. De talentvolle muzikanten vonden het hoog tijd voor muzikale hoogstandjes buiten het carnavalsseizoen, en zo werd de Sharp Dressed Band geboren. In hun strak gesneden maatpakken brengt Sharp Dressed Band een mix van gearrangeerde nummers in de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals rock, blues, southern rock, soul, swing, pop en uiteraard jazz.

Hotclub de BoZ

Café De Kaai | 22:00

Hotclub de BoZ uit Bergen op Zoom doet de Gipsy-Jazz van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli uit de jaren ’30 en ’40 herleven. Heerlijk swingende muziek op viool, gitaar en contrabas, doorspekt met virtuoze instrumentale vondsten en improvisaties. Carmen Jacobs (viool), Jeroen Borghouts (gitaar) en Hans de Vos (contrabas) – samen goed voor 100 jaar jazzmuziek – hebben hun sporen in de jazz al ruimschoots verdiend. Ze speelden in diverse orkesten in binnen- en buitenland….en komen toch steeds weer terug bij elkaar voor jazz op topniveau.

JazzBoz Afterparty: Ludovic

Pannenkoekenparadijs | 00:00

Nog niet klaar met swingen na de laatste optredens op de Grote Markt en het Beursplein? Kom dan naar de Bruynzeel Keukens JazzBoz afterparty in het Pannenkoekenparadijs op de Grote Markt. Hier zorgt Ludovic op zaterdagavond voor een onvergetelijke einde van jouw toch al mooie avond op Bruynzeel Keukens JazzBoZ!