Skip to content

Naam evenement

Laat je verrassen door een muzikaal mysterie

Doe je ogen eens dicht. Denk aan fijne jazzklanken, een artiest die zijn talent aan je laat horen. Ondertussen geniet jij van een glaasje rode wijn of een koud biertje. Eindelijk weer een avondje uit… En nog leuker: er volgen voor jou nóg twee van zulke heerlijke avonden!

De coronacrisis heeft een flinke impact op onze samenleving. Op alles, en zeker ook op de concertagenda. JazzBoZ kon dit jaar niet plaatsvinden. We begrijpen dat je dit wellicht erg gemist hebt. Daarom is de organisatie van JazzBoZ op zoek gegaan naar coronaproof alternatieven voor de wintermaanden. En die hebben we gevonden: (naam)

In de maanden november, december en januari organiseert JazzBoZ … : drie intieme luisterconcerten voor de liefhebber van een muzikaal avondje uit. Welke artiesten we uitnodigen en op welke locatie de concerten plaatsvinden, houden we nog even een geheim voor je. Maar geloof het bestuur van JazzBoZ: je gaat genieten én verrast worden! 

De concerten vinden plaats op een binnenlocatie, waarbij we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Voor lekkernijen tijdens de concerten wordt gezorgd. Een week voor het concert onthullen we je de locatie en artiest. Zo blijft het al die tijd nog even een muzikaal mysterie voor je! 

Alle praktische informatie, zoals de concertdata, tijden en ticketverkoop, vind je hieronder.

Praktisch

Data: 8 november, 13 december, 10 januari 

Tijd: 20.00 – 22.00 (?)

Locatie: Bergen op Zoom, de exacte locatie ontvang je in een persoonlijke uitnodiging

Prijs: 40 euro voor 3 concerten

Bestel je kaart hier

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.