Jazz en Route | Brass route

drbrassKomende Rabo JazzBoZ organiseren we voor het eerst een Brass Route door de binnenstad van Bergen op Zoom.

De bands Dr. Brass, Ohno! Jazzband en de New York Brass Band zullen bij Den Enghel, 't Slik en De Ponderosa goede brass sets laten horen!

Lees meer...

Jazz en Route | Martin Fondse

martinfondse

Martin Fondse is een meester in het verbinden van muzikale werelden. Dat verbinden doet hij al lang en op een meeslepende manier; hij zoekt musici bij elkaar en luistert naar klankkleuren en timbre. Volgens de jury van de Boy Edgar Prijs geeft Fondse “een geheel eigen dimensie aan de inmiddels uitgeholde term crossover”. Ook roemt de jury hem om zijn uitgesproken manier van arrangeren. “Martin Fondse tilt composities boven stijl en genre uit.”

Lees meer...

Jazz en Route | FunkiFize-IT

funkifizeit

FunkiFize-IT is een 10-koppige funkformatie. Ze brengen popmuziek in een heerlijke Funk-jas, overladen met prachtige riffs, grooves en vette blazers-licks. Pop’liedjes van nu, maar ook wordt je verrast door een klassieke pophit van toen in een FunkiFize-IT jas. FunkiFize-IT bestaat uit 2 zangeressen en 1 zanger die worden ondersteund door bas, drums, gitaar, toetsen en een blazerssectie: The Funkifized Horns!

Lees meer...

Jazz en Route | Gaia Aikman en friends

gaiaaikman

Vooral sinds Gaia te zien is in The Voice Of Holland, wordt haar vaak gevraagd in welke muziekstijl ze haar kunnen plaatsen. ‘Ik kan me in elk genre vinden,’ vertelt ze. ‘Maar Soul, Pop en R&B liggen toch echt het dichtst bij mij. Whitney Houston, Michael Jackson, Etta James, Beyoncé, Tori Kelly en Stevie Wonder zijn mijn grote voorbeelden en ik kan me niets liever wensen dan die kant uit te gaan en mijn eigen muziek te maken.’

Lees meer...

poster2019

HOOFDSPONSOR