5, 6 & 7 juni 2020

Urita

Ze deelt het podium al met o.a. Trijntje Oosterhuis en Perquisite nog voor ze haar debuut-EP op de markt brengt. Met het uitkomen van single 'Shine On You' trekt ze de aandacht en kort daarna wordt ze dan ook uitgeroepen tot Radio 2 Talent.


Haar eerste materiaal brengt Urita uit in de vorm van EP Building The Dream (2014). Daar is ook single 'Shine On You' op terug te vinden. Met behulp van sponsoren financiert Urita de opnames van de EP. Deze vinden plaats in de welbekende Hilversumse Wisseloord studio's en hiermee treedt de zangeres in de voetsporen van onder meer Michael Jackson en The Rolling Stones.

Waar muzikant Perquisite nu succesvol samenwerkt met zangeres Kris Berry, doet Urita dat al in 2008. Samen schrijven ze het nummer 'Mirrors Don't Lie' voor de soundtrack van de film Carmen van het Noorden. Perquisite mag later een Gouden Kalf in ontvangst nemen voor de track. 
Droomsamenwerking Jonas Filtenborg

Vanaf februari 2014 is Urita de studio ingegaan met songwriter/producer Jonas Filtenborg, met de huidige single 'Shine On You' en de 'Building The Dream' EP als resultaat.

Website: www.urita.nl

HOOFDSPONSOR

poster2019