DJ WcoolJ ft. Joost Verbraak & Benjamin Scheltema | Jazz en Route

W Cool J (spreek uit: double you cool jay) is een DJ met een brede smaak en inzetbaar bij veel gelegenheden. Het liefst draait deze in het dagelijkse leven als muziekjournalist door het leven gaande DJ vóór en na optredens die hem na aan het hart liggen. Voor Jazz en Route vanaf 23.00 uur in Grand Bar & Grill De Moor op de Grote Markt in Bergen op Zoom zocht hij zijn meest jazzy favoriete soul-, funk en dance tracks bij elkaar.

Joost Verbraak is een multi-instrumentalist die actief is de bands Sesgado, Playground Millionaires, Trumbass en de Jazz van Tegenwoordig. Ook vindt hij het heerlijk om uitgedaagd te worden en “on the spot” dingen te verzinnen, zoals op JazzBoz met een dj. Met zijn effectbak, trompet en percussie is hij een toffe aanvulling op het DJ geweld!

Het duo brengt een special guest uit een andere kunstdiscipline mee naar De Moor: de in meerdere opzichten altijd bijzonder kleurrijke beeldend kunstenaar Benjamin Scheltema. Dit jaar was hij nog de glorieuze winnaar van de #DesignYourEvoque-wedstrijd tijdens de design beurs OBJECT-Rotterdam. Hij komt naar JazzBoz met een speciale editie van Live Art op locatie. Hij laat de muziek van W Cool J en Joost Verbraak op zich inwerken en zet die indrukken om in beeld. Hij beschildert een aantal exclusief te koop aangeboden unieke JazzBoz T-Shirts.

Website: www.willemjongeneelen.nl

Website: www.joostverbraak.nl

Website: www.gewoonben.nl

HOOFDSPONSOR

poster2019