• grote markt

• Schrobbelèr Jazz en Route

OD Rock 'n Blues Band | Schrobbelèr Jazz en Route

odrockbluesband

De O.D. Rock ’n Blues Band is een ervaren muzikale vijfmans-formatie waar de Rock ’n Blues vanaf druipt. Het repertoire bestaat echter niet alleen uit bluesrock, maar ook rhythm ’n blues en gevoelige bluesballads met hier en daar zelfs een vleugje latin en rockabilly. 

Lees meer...

The Embassy | Schrobbelèr Jazz en Route

theembassyDe nog jonge zevenmansformatie The Embassy speelt moderne jazz met veel funk en Latin. Rik Bokelman, toestenist en tevens singer songwriter, zorgt voor de arrangementen en componeert de eigen nummers. The Embassy heeft exotische elementen in zijn midden. Zangeres Shehera Vega Sánchez, haar naam zegt het al, zij zingt moeiteloos nummers met Spaanse teksten en zuidelijke ritmes.

Lees meer...

Vincent Houdijk & Yoran Aarssen | Schrobbelèr Jazz en Route

vincenthouddijk

Vincent Houdijk

Hij is een serieus persoon, maar aan de twinkeling in zijn ogen zie je dat hij vooral humor heeft en plezier uitstraalt, waardoor hij de mensen en de dingen ook luchthartig kan opvatten. Sinds Vincent Houdijk cursussen Vortex Healing volgde is hij zich bewuster geworden en hebben zijn inzichten zich vermeerderd. In zijn zienswijze draait alles om energie en haar helende werking. Ook in zijn bestaan als musicus speelt dit een essentiële rol, want energie is overal, alomvattend.

Lees meer...

Sugar Mama | Schrobbelèr Jazz en Route

sugarmama

Blues boogie rock”n roll roots sinds ‘86 Op festivals (oerol, giethoorn en vele andere) en in talloze kroegen in binnen en buitenland, op radio en tv als echte liveband gewend aan lange nachten hebben zij voldoende covers achter de hand, hun ware passie ligt echter bij het bewerken van oude, vaak akoestiese blues en eigen werk. 

Lees meer...

Funk it up | Schrobbelèr Jazz en Route

funkitupEen nieuw Funky project bomvol met Bergse toppers!

Sanne Verbogt -Basgitaar; Pieter-Paul Cartens -gitaar; Jeroen Dur -drums; Ivo Stuivenberg -keys; Peter van Aart -percussie; Andre Frank tenor sax; Bram Stoffels trombone; Joost van Gastel trompet; Raoul Garcia Vao Trompet

Lees meer...

LINC & Bass Flavoured Icecream | Schrobbelèr Jazz en Route

"Linc maakt muziek van Funk tot Dance en van Bossa Nova tot Blues, alles is dansbaar en is overgoten met het Linc-sausje van vette sounds en diepe bassen. De stukken zijn vaak ontstaan uit jamsessies. Aan het eind van het optreden neemt Bass Flavoured Icecream het over om een fantastische After Party te verzorgen.

Lees meer...

K-Street Jazzband | Schrobbelèr Jazz en Route

kstreetDe K-Street Jazzband is een jonge frisse twaalfkoppige jazzformatie die onvervalste New Orleans Jazz en Street Parade ten gehore brengt. Muziek die niet gemaakt is om te beluisteren maar om te beleven. Ritmes waar de voeten het niet stil bij kunnen houden en teksten die je na een minuut luidkeels mee kunt zingen.

Lees meer...

Not your standard session | Schrobbelèr Jazz en Route

tba

Not Your Standard Session is een improvisatieconcert waar jazzmuzikanten en dichters elkaar op het podium ontmoeten om samen te creëren. De uit Hoogerheide afkomstige Jens Wierckx organiseert maandelijks concerten als deze in Utrecht, waar hij Drums studeert aan het conservatorium. Voor elke editie nodigt hij andere muzikanten en dichters uit. De muziek die gespeeld wordt is eigen werk van de diverse muzikanten, die vaak speciaal voor dit concert nieuwe stukken componeren. Daarbij wordt een dichter uitgenodigd om de muziek invulling te geven met gesproken woord.

Lees meer...

Greenlight | Schrobbelèr Jazz en Route

greenlightDe zeven muzikanten van GreenLight staan bekend om hun gezellige optredens en muzikale vaardigheden. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Lees meer...

SPONSOR JAZZ EN ROUTE

schrobbeler

affiche2017

HOOFDSPONSOR

 

MEDIASPONSOREN